skip to Main Content
%3تخفیف

مبانی علوم اعصاب ‌شناختی | راهنمای مقدماتی

نویسنده
سال نشر
زبان
قطع

وزیری

موجود در انبار

تعداد

Original price was: ۴,۵۹۰,۰۰۰ ریال.Current price is: ۴,۴۵۰,۰۰۰ ریال.%3تخفیف

قیمت منصفانه

ارسال سریع

تنوع و کیفیت بالا

پشتیبانی و پاسخگویی

مشخصات
شابک

978-600-02-2220-8

نویسنده
ویراست

ویراست دوم

نوبت چاپ

اول

قطع

وزیری

تعداد صفحات

760

نقد و بررسی اجمالی

کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی : راهنمای مقدماتی

مترجم (ها) : دکتر سید کمال خرازی

کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی برای دانشجویان رشته روان‌شناسی و علوم شناختی به عنوان کتاب مبنایی ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

علوم اعصاب‌شناختی به مطالعه همبسته‌های عصبی کارکردهای شناختی انسان می‌پردازد و نقشی زیربنایی در علوم شناختی به عنوان یکی از دانش‌های نو دارد. علوم و فناوری‌های شناختی در دهه‌های اخیر، همچون حوزه‌ای میان‌رشته‌ای مورد توجه اساتید رشته‌های مختلف علوم پایه، پزشکی، مهندسی، علوم اجتماعی و رفتاری، هنر و علوم انسانی قرار گرفته است. درس علوم اعصاب‌شناختی در اغلب رشته‌های زیر مجموعه علوم و فناوری‌های شناختی یکی از دروس اصلی به حساب می‌آید.

درباره علوم شناختی :

   علوم اعصاب شناختی یک نظام علمی کاملاً جوان، لیکن به سرعت در حال رشد می باشد که هدفش پاسخ  به این پرسش فریبنده است که چگونه مغز (یا به شکل کلی تر جسم) ذهن را شکل می دهد، چگونه مغز خود را قادر به تفکر، طرح ریزی، یادآوری، درک سایرین، دیدن، شنیدن و حرکت در دنیای اطراف می سازد. حل مسئله ای که مسئله ذهن- جسم خوانده شده، از یونان باستان، تلاش اصلی فیلسوفانی همچون افلاطون بوده است،

اگرچه تعدادی از فیلسوفان اولیه به اشتباه مغز را به عنوان عضوی در نظر می گرفتند که صرفاً مسئول سرد نگه داشتن بدن است، نه محل افکار، خاطرات، هیجانها و انگیزشامروزه این مجموعه اعمال به عنوان شناخت در نظر گرفته می شود. در حال حاضر، با کمک انواع فناوری­های نوین ، به شکل روز افزونی این امکان فراهم شده است که بر پایه های عصبی عملکردهای شناختی نوری افکنده شود.

 بنابراین در علوم اعصاب شناختی هدف توصیف پایه عصبی فرایندهای شناختی و بطور طبیعی فهم مکانیسم های نرونی زیرساز آنهاست که به درک بهتر از ماهیت فرایندهای شناختی منجر خواهد شد. نظام نسبتاً جوان علوم اعصاب شناختی بطور خاص به کمک رشد سریع روشهای غیر تهاجمی تصویربرداری نرونی در طی چند دهه گذشته پدید آمده است. این روشها به محققین اجازه می دهد که فعالیت مغزی افراد بهنجار را، در حالیکه آنها مشغول انجام تکالیف گوناگونی ادراکی و شناختی اند، کمک کنند.

رشد روشهای تصویربرداری عصبی کارکردی غیرتهاجمی، در اوایل قرن ۲۰ با الکترو انسفالوگرافی شروع و سپس در انتهای قرن ۲۰ به سرعت به فهرستی از روشها بسط یافت. این روشها شامل، توموگرافی نشر پوزیترون، مگنتو آنسفالو گرافی، تصویر برداری تشدید مغناطیسی کارکردی، طیف نگاری نزدیک به ماوراء قرمز، و تحریک مغناطیسی ترانس کراینال، که در نهایت منجر به ظهور علوم اعصاب شناختی به عنوان یک نظام سریعاً درحال گسترش گردید. در حال حاضر در بخش علوم اعصاب شناختی این دانشکده دانشجویان این رشته جهت انجام پژوهش های خود به غیر از استفاده از ابزارها و آزمون های رفتاری شناخت، از روش غیر تهاجمی الکترو آنسفالو گرافی(QEEG و ERP) استفاده می کنند.

ترجمه کتاب Fundamentals of Cognitive Neuroscience: A Beginnerʼs Guide
برای خرید کتاب نوروساینس کندل ۲۰۲۱ اینجا را کلیک کنید

فهرست کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی :

فصل ۱: چارچوبی برای ذهن و مغز
فصل ۲: مغز
فصل ۳: مشاهده مغز
فصل ۴: هنر دیدن
فصل ۵: ادراک صوت، گفتار و موسیقی
فصل ۶: زبان و فکر
فصل ۷: یادگیری و یادسپاری
فصل ۸: توجه و هشیاری
فصل ۹: تصمیمات، اهداف و کنش‌ها
فصل ۱۰: انسان‌ها موجوداتی اجتماعی‌اند
فصل ۱۱: احساسات
فصل ۱۲: خواب و سطح هشیاری
فصل ۱۳: اختلالات هشیاری
فصل ۱۴: تکوین مغز

منابع
واژه‌نامه فارسی به انگلیسی
واژه‌نامه انگلیسی به فارسی

 

 

نظرات

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

Leave a customer review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
preloader